Блог | Сватбен агент Кристина Георгиева

Category: Блог

Модерни цветове през 2019

Сватбените тенденциите през 2019 година предвещават използването на пъстри, наситени и чувствени цветове. Изключително модерно ще бъде използването на нюанси на червено-оранжевата гама. Но ако предпочитате по – умерените цветове може да включите във вашата декорация земно зелен, кралско син и розов цвят.                   За любителите на
read more

Ултравиолет

Ултравиолетовото е определеният за 2018 цвят на годината от американския институт Pantone. Този наситен нюанс на лилавото може да бъде чудесен акцент в сватбената декорация.

Лилавият цвят е сред най – предпочитаните цветове за декорация в сватбения ден. Символизира любов, хармония и отдаденост.

Може да вплетем лилави нюанси в булчинския букет, декорацията на официалната маса, аранжировките за маси за гости и арката за сключване на граждански брак.

Селекция на Сватбен сезон 2017

През изминалата година реализирахме мероприятия, в които заложихме на индивидуален творчески подход и отношение. Мероприятия, в които се преплетоха нежни съчетания от декори, текстури и изобилие от естествени цветя.
Също така предложихме една различна гледна точка във фотографирането на важните събития. Заснехме кадри по артистичен начин, с акценти от черно-бяла фотография в съчетание на портретна с пейзажна сватбена фотография.

Няколко важни въпроса, които вашият флорист трябва да знае

Няколко са важните въпроси, които вашият флорист трябва да знае: какъв е вашият бюджет, каква е цялостната визия на сватбеното ви тържество, която искате да получите и какви цветове и цветя харесвате?

Сватбени цветови тенденции през 2016

Сватбени цветови тенденции през 2016

Според Пантон, Топ 10 на цветовите тенденции за 2016г. са Розов Кварц, Лютиче, Подводно синьо, Прасковено ехо, Спокойствие, Ледено кафе, Седеф, Фиеста, Лавандулово Сиво и Зелена светкавица.

Сватбена флорална декорация с плодове

Плодовете могат да подчертаят красотата на цветята и в една смела комбинация заедно, могат да покажат съвършенството на природата по един различен начин.

Семпла, но изискана сватбена декорация

Флоралната декорация е един от най-важните елементи в сватбеното тържество. Все повече тенденциите препоръчват свежи аранжименти с нежни цветя в светли цветове.

Сватбени флорални тенденции

Тенденциите повеляват булчинският букет да изглежда ефирен и женствен – с различни по вид и големина цветя. Идеално подредената форма през този сватбен сезон не е за предпочитане. Залага се на булчински букет с въздух между цветята, с цветя подредени на различна височина, дори леко издължени форми.

© kristinageorgieva.com | Виктория Георгиева | Up