Семпла, но изискана сватбена декорация | Кристина Георгиева
Блог

Семпла, но изискана сватбена декорация

Семпла, но изискана сватбена декорация

Флоралната сватбена декорация е един от най-важните елементи в сватбеното тържество. Отмина времето, в което на младоженците им се наслояваше идеята, че трябва да подберат  пищни и скъпи сватбени аранжировки. Все по-усърдно се налага тенденцията, за семпли и изискани сватбени аранжировки, които се поставят в средата на масата за гости.

При декорирането на масите за гости, се набляга на малки цветни композиции поставени в стъклени съдове в средата на масите, малки вази с цветя, декорирани свещи и камъчета.  Все повече тенденциите препоръчват свежи аранжименти с нежни цветя в светли цветове.

Цветята в сватбения ден са важен детайл, който е символ на уют, красота, щастие, хармония и мир. Те създават положително настроение у гостите на сватбеното тържество.

Изключително модерно предложение към декорирането с цветя е да се прибавят плодове, обилна зеленина, както и сезонни елементи. Ако сте решили да организирате сватбата си през летния сезон, съвсем спокойно може да заложите като допълнение на всякакви морски дарове като миди, рапани, стъкленици с пясък, морски фенери и други.

Семпла, но изискана сватбена декорация 3

Полезен съвет от специалистите в областта, които се водят от сватбените флорални тенденции е да се залага на декорирането със сезонни цветя. Така е възможно да се постигне богат и стилен ефект, без това да струва много средства.

Доверете се на професионалния дизайнерски и флорален опит на Кристина Георгиева и нейния екип, разгледайте техните сватбени украси и те ще проектират вашата уникална сватба с неповторима декорация и организация!

Коментари

Коментара

© kristinageorgieva.com | Виктория Георгиева | Маргарита Тодорова | Магазин за цветя Маргарита Флауърс | Магазин за цветя Cveteto.EU| Up