Сватбена флорална декорация с плодове | Кристина Георгиева
Блог

Сватбена флорална декорация с плодове

Сватбена флорална декорация с плодове

Аранжирането на композиции с цветя и плодове е изключителна иновация в сферата на декорацията. Плодовете могат да допринесат свежест  и артистичност към всяко мероприятие. Ако вашият флорист декорира личното ви парти или сватбено тържество с плодове, те ще бъдат още едно сладко допълнение, наред с тортата.

Аранжирането с плодове е модерен, креативен и интелигентен начин, по който храната може да се превърне в част от декора. Плодовете могат да подчертаят красотата на цветята и в една смела комбинация заедно, могат да покажат съвършенството на природата по един различен начин.

Сватбената флорална декорация с плодове и цветя може да се постави в средата на масата за гости. Ако масите за гостите са по-малки аранжировката може да бъде комбинация от цветя и плодове, поставена в подходящ съд. Но ако имате големи маси за гости, то може да се създаде композиция от цветя, която да се постави в средата на масата и от двете страни по продължение да се поставят по-малки аранжименти от цветя и плодове или дори само умело декорирани купи с плодове. По този начин ще постигнете чудесен ефект, както и ще създадете празнично настроение у вашите гости – ще погалите всичките им сетива и ще пробудите тяхното въображение.

Подходящи плодове за аранжиране в зависимост от стила на декорация на вашето мероприятие са лимони, киви, лимети, грозде, ягоди, авокадо, мандарини и други.

Доверете се на професионалния  дизайнерски и флорален опит на Кристина Георгиева и нейния екип, разгледайте техните сватбени украси и те ще проектират вашата уникална сватба с неповторима декорация и организация!

Коментари

Коментара

© kristinageorgieva.com | Виктория Георгиева | Маргарита Тодорова | Магазин за цветя Маргарита Флауърс | Магазин за цветя Cveteto.EU| Up