Сватбени цветови тенденции през 2016 | Сватбен агент Кристина Георгиева
Блог

Сватбени цветови тенденции през 2016

Сватбени цветови тенденции през 2016

Сватбени цветови тенденции през 2016.

Топ 10 на цветовите тенденции за 2016г. са Розов Кварц, Лютиче, Подводно синьо, Прасковено ехо, Спокойствие, Ледено кафе, Седеф, Фиеста, Лавандулово Сиво и Зелена светкавица, според Пантон.

Основните два цвята в сватбената украса за 2016г. са Розов Кварц и Светло синьо – Серенити. Изборът на тези цветове, ще създаде спокойна и изключително романтична обстановка на вашето сватбено тържество. А защо не й тяхното съчетание? Нюансите на розовото са много предпочитани в цветните аранжировки, както и в текстурата на интериорния дизайн. С лекота обаче през тази година можем да вплетем в своя избор цветя и елементи в синята гама.

Розовия Кварц може да се съчетае превъзходно както с топли, така и със студени цветове – от бяло, праскова и седеф до графит и морско синьо. Топло и меко съчетание биха били цветни аранжировки в бяло – розовата гама, умело декорирани в съдове в син цвят или син акцент.

Сватбени цветови тенденции през 2016

Ако желаете вашето тържество да бъде щуро, страстно и запомнящо се, изберете декорация в цвят Лютиче или Фиеста. Но ако искате да заложите на  по-неутрални цветове, то вашата декорация е препоръчително да бъде в цвят Ледено кафе или Зелена светкавица.

Източник: www.elegantweddinginvites.com

Автор: Кристина Георгиева

Коментари

Коментара

© kristinageorgieva.com | Виктория Георгиева | Маргарита Тодорова | Магазин за цветя Маргарита Флауърс | Магазин за цветя Cveteto.EU| Up