Ултравиолет | Сватбен агент Кристина Георгиева
Блог

Ултравиолет

Ултравиолет

Ултравиолетовото е определеният за 2018 цвят на годината от американския институт Pantone. Този наситен нюанс на лилавото може да бъде чудесен акцент в сватбената декорация.

Лилавият цвят е сред най – предпочитаните цветове за декорация в сватбения ден. Символизира любов, хармония и отдаденост.

НЮАНСИ

Лилавият цвят съществува в няколко основни нюанса : пурпорно, виолетов, слива, грозде, като нюансите могат да бъдат, както в светлата, така и в тъмната гама. Удачно се съчетава с всички пастелни цветове като праскова, мента, бежов, айвъри.

АКЦЕНТИ В ДЕКОРА

В зависимост от темата на сватбата можете да акцентирате присъствието на този цвят с помощта на сватбения текстил – покривки, текстилни салфетки или панделките за столовете. Може да заложите на  сватбения печат – разпределителното табло, тейбъл карти, плейс карти, менютата. Приятен лилав акцент може да добавите чрез подаръците за гости. Ако сте избрали лилаво за цвят на сватбеното ви тържество може да допълните цялостната атмосфера чрез акценти в сладкия бар – сватбена торта с лилава глазура или различни лакомства в лилави нюани.

Ukrasa Zornica i Evgeni-1

Ukrasa Zornica i Evgeni-14

155A6585

 

 

 

 

 

 

СВАТБЕНА ФЛОРИСТИКА

Тук може да развихрим въображението си и да се възползваме от богатството, което ни дават лилавите тонове. Имаме красиви лилави багри при пролетните цветя, розите и еустомите. Може да вплетем тези нюанси в булчинския букет, декорацията на официалната маса, аранжировките за маси за гости и арката за сключване на граждански брак. Изящно допълнение към стайлинга на най-близките гости биха били гривни и бутониери с лилав цветен акцент.

 

 

Коментари

Коментара

© kristinageorgieva.com | Виктория Георгиева | Маргарита Тодорова | Магазин за цветя Маргарита Флауърс | Магазин за цветя Cveteto.EU| Up