За мен | Сватбен агент Кристина Георгиева
Блог

За мен

Здравейте, казвам се Кристина Георгиева и по душа и професия съм флорист-декоратор.

Декорирането  за мен е най-прекрасното ми преживяване. Работата ми позволява всеки ден да се докосвам до красотата на цветята по един различен и вдъхновяващ начин. Всеки ден да се уча и усъвършенствам, за да ставам все по-добра в развитието си. За да предлагам качествени услуги в сферата на декорацията с цветя и материи. И независимо от тежкия труд, резултатът да ме накара да се почувствам удовлетворена от себе си като личност и професионалист. Флористиката ми дава възможност да пресъздам вижданията си за декорирането с цветя в различни нестандартни букети, аранжировки или кошници със свежи или декоративни цветя. Дава ми възможност да украсявам събития от различно естество, с което да създам една приятна и впечатляваща обстановка.

Аранжирането на сватбени, корпоративни или парти събития е изключително трудоемко начинание. Но с нужната грижа, професионализъм и отговорност се старая да създам една красива и запомняща се обстановка, декорирана по един индивидуален и неповторим начин.

Устремът, с който съм заредена е повлиян от идеята да се организират и реализират мероприятия, в които да е заложен индивидуален творчески подход и отношение.  Мероприятия, в които да са преплетени невероятно нежни комбинации от текстури, аромати и изобилие от естествени цветя. Мероприятия, които да оставят следа…

Сватбеният ден трябва да бъде отражение на обичта на младоженците. Да пресъздаде тяхната романтична история и да постави началото на съвместният им и изпълнен с вълшебство път. А не съществува друг по-фин и красив начин за това от декорирането на сватбеното тържество с естествени и разнообразни цветя.

Няма по-голямо признание за труда ми от благодарствените думи на младоженците след техния сватбен ден, доволните усмивки на лицата им и приятелското ръкостискане. Всичко друго може да бъде суета, но човешкото добро отношение – никога.

Именно поради тази причина, в Сватбено студио „Ритъмът на сърцето“ се старая да посрещам клиентите си с внимание и усмивка и да ги изпращам с удовлетворение.

С уважение, Кристина!

© kristinageorgieva.com | Виктория Георгиева | Маргарита Тодорова | Магазин за цветя Маргарита Флауърс | Магазин за цветя Cveteto.EU| Up